Kurser, teambuilding og events

Vesterhavsgården har de perfekte rammer til teambuilding, kurser, konferencer mm.

Hvorfor teambuilding, konference eller kursus på Vesterhavsgården?

Uforstyrret fællesskab på kanten af Thy Nationalpark. Hos os kan I leje hele stedet, så I har det for jer selv.  I skal med andre ord ikke dele stedet med andre. Det giver en unik mulighed for fællesskab,  ro og fordybelse. Vesterhavsgården tilbyder de perfekte rammer til teambuilding, kurser og konferencer.

Vesterhavsgården blev bygget i 1989 af den tidligere jægersoldat “Færgemand”, som Johnny Madsen synger om. Færgemands idé med stedet var teambuilding og overlevelsesture i naturen omkring Vesterhavsgården.

Med respekt for Færgemands gode idé blev Vesterhavsgården totalrenoveret og genåbnet i 2017.  Med hjælp fra de lokale håndværkere står Vesterhavsgården om muligt endnu flottere end dengang.

Vesterhavsgården er i dag et kursus- og feriecenter for aktive naturelskere. Her er smukt og fredfuldt med udsigt over Flade Sø og Vesterhavet. Her er mulighed for masser af aktiviteter ude såvel som inde.

I hovedhuset findes en spisesal med plads til ca. 100 gæster, et storkøkken, en sportshal, et konferencerum,  to mødelokaler, et spillerum med pool, dart og bordtennis og en saunaafdeling. Den 30.000 km2 naturgrund har boldbane, beachvolley, gynger og en bålhytte. Centret har 55 senge pladser i alt fordelt i 12 nyrenoverede lejligheder.

Vi hjælper gerne med at sammensætte netop det kursus eller teambuilding, som dit firma eller klub har behov for. Brug jeres egne folk eller træk gerne på vores netværk af seje undervisere og samarbejdspartnere indenfor ledelse, kommunikation, yoga, IT, sport, natur og meget mere.

Kontakt Lone på 0045 60585206 eller mail: info@vesterhavsgaarden.dk  for en uforpligtende dialog om netop jeres behov.

Forplejning

I vælger frit om I vil  lave mad i lejlighederne, i storkøkkenet eller om I ønsker en kok. I kan også få maden leveret udefra af nogle af vores dygtige samarbejdspartnere.

Kontakt os her for en dialog om din teambuilding,  kursus eller konference på Vesterhavsgården.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vilde Vesterhavshilsner

Peter og Lone